Spinning

Spinning passer både for nybegynnere og veteraner siden kondisjonstreningen foregår på individuelt nivå. Økten varierer mellom sittende og stående posisjoner og mellom ulike typer for motstand.

Spinning passer for alle nivåer og er en treningsform som gir lite belastning på føtter og rygg. Mange som sliter med å løpe får bedre treningseffekt ved å hoppe på spinningsykkelen på våre sentere. Våre instruktører sørger også for at treningen blir gøy! Økten innledes alltid med oppvarming og følger deretter opp med enkel kondisjonstrening. Ved hjelp av en spak på sykkelen kan du selv regulere hvor hard motstand du vil ha.

Opplegget i Cycling-økten kan bygge både på lengre pulstopper og på et jevnere intensitetsnivå, og du sykler både stående og sittende.

Spinningsykkel

Vi bruker toppmoderne sykkler fra Matrix. Med CXP Target training cycle får du ikke bare en meget behaglig sykkel, du får målt puls, watt og kaloriforbrenning. Alt presenteres på storskjermen i spinningsalen.

Spinningprogram

Gym Pluss tilbyr flere forskjellige spinningklasser, med fokus på puls, watt eller bare for å svette. Prøv våre spinningtimer så finner du raskt hvilken din favoritt er.