Personlig trener

En personlig treners fremste oppgave er å motivere og hjelpe deg på veien til målene dine og bli en bedre utgave av deg selv. Start i dag!

Hva er personlig trener?

En personlig trener (PT) kan gi deg en følelse av mestring, som er vanskelig å oppnå alene! Selv om du har trent i mange år på egen hånd, vil en PT kunne gi deg mer varierte og meningsfulle treningsøkter. Kanskje du tror du yter maksimalt når du trener alene? Med en PT oppdager du fort at du har mer «på lager», og at resultatene kommer raskere.

Hvorfor personlig trener?

Dine mål er lettere å oppnå med personlige trenere som har kompetanse, kunnskap og er i stand til å tilby støtte.

Våre personlige trenere skal undersøke punktene under for å sikre at du når dine mål raskt og effektivt:

  • Stabilitet og mobilitet
  • Balanse, flyt og koordinering
  • Styrke, utholdenhet og ytelse

Enkelttimer

Enkelttime er du og en personlig trener. Du kan kjøpe alt fra 1 til 30 timer, prisen per time blir lavere jo flere timer du kjøper.

 

Pris fra kr 450,– per time

 

Duo

PT-Duo er du og en venn som vil trene sammen. Dere må ikke ha samme mål med treningen, men det kan hjelpe dere å trigge hverandre til en bedre økt.

 

Pris fra kr 650,– per time

 

PT Small Group

Fra september starter vi opp nye PT smal group der 4-8 deltaker trener mot et felles mål. Hver gruppe har et tema som f.eks. Vektnedgang, styrke, mobilitet o.dyl.

 

Kontakte oss for mer informasjon om når neste gruppe starter.

 

Våre personlige trenere

Christian Dahlseng

Christian Dahlseng

Personlig trener

Utdanning: Bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i helse og treningsfysiologi.
Bachelor i Pedagogikk, HINN, avd Lillehammer
Crossfit Trainer Level 1, Stockholm
Tiger Muay Thai, Phuket

Bakgrunn: Jeg er 28 år, og har alltid vært fysisk aktiv. Mitt fokusområde er trenings-glede. Da jeg flyttet til Lillehammer begynte jeg med klatring, og ble med årene fort klatreansvarlig på høgskolen og utdannet klatreinstruktør.

Etter jeg var ferdig med idrettsutdannelsen på høgskolen i Lillehammer, reiste jeg først til Sverige hvor jeg ble Crossfit trener, og til Thailand hvor jeg fikk lært Muay Thai og Krabi Krabong av lokale profesjonelle trenere.

Jeg kan tilby oppstartstimer med innføring i trening samt hjelp med blant annet styrketrening. Jeg kan også tilby selvforsvar, Muay Thai trening og crossfit inspirert trening. Jeg hjelper deg med motivasjon og inspirasjon til å nå dine mål.
Mitt ønske er å hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv, du kan bli!

Kontakte meg for en gratis konsultasjon!

E-post: christian.dahlseng@gmail.com
Tlf.: 911 31 076

Malin A. Ljone

Malin A. Ljone

Personlig trener

Utdanning: Bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i helse og treningsfysiologi
Master i treningsfysiologi

Bakgrunn: Jeg er en naturglad vestlandsjente med ett stort hjerte for trening. Selv har jeg trent styrke siden 2008, og er derfor innen dette feltet jeg har mest kompetanse.
I dag er jeg en aktiv styrkeløfter, og jeg ble nylig norgesmester i knebøy. Dette gjør at jeg kan hjelpe med teknikk innen baseøvelser, både for nykommere og viderekommende. Jeg kan også legge opp trening til personer som trenger litt ekstra tilrettelegging. Trening skal være for alle!
Mitt ønske er at jeg kan være med på å gjøre dørstokkmilen litt kortere.

Kontakte meg for en gratis konsultasjon!

E-post: malinljone94@gmail.com
Tlf.: 476 51 264