Vi vil ønske alle medlemmer på Gym Pluss velkommen når vi endelig åpner dørene igjen. Vi trenger noen timer på mandag morgen for å ferdigstille alt før åpning, men klokken 12 slår vi opp dørene for trening. Etter det er vi døgnåpne, som vanlig.

Koronainformasjon Gym Pluss AS

Vi gjør mange tiltak for å begrense smittespredning, men vi trenger også din hjelp! Vi oppfordrer alle kunder til å ta hensyn til hverandre og ta våre smittevernregler på alvor.

Praktiske endringer på Gym Pluss

Åpningstider og besøksregistrering

Vi kommer til å ha senteret døgnåpent for egentrening.
Med å ha døgnåpent kan våre medlemmer letter velge et tidspunkt da det er færre andre som trener, heller enn å pakke alle sammen i noen få timer på dagen.

Alle besøkende MÅ registrere seg med bånd eller app ved innpassering.
Hvis en smittesituasjon skulle oppstå hos en av våre besøkende, er vi pliktet til å fremlegge dokumentasjon på alle som har vært hos oss samtidig. Derfor der det viktig at du alltid registrerer innpassering.

Andre endringer

Vi kommer til å ha en begrensning på antall trenende samtidig i våre lokaler i «høytid»
Vi oppfordrer alle til å trene effektivt, slik at vi slipper å nekte noen inngang. Ved stor pågang kan vi bli nødt til å avvise noen i døra. Om mulig forsøk å komme på andre tider på døgnet enn ettermiddag/kveld.

Vi kommer til å ha en begrensning på antall trenende i hvert enkelte rom.
Vi setter opp skilter med begrensning på hvor mange som får være samtidig i hvert rom på Gym Pluss. Respekter dette! Er det fullt i et rom må du trene et annet sted i lokalet.

Vi kommer til å holde dusjene stengt inntil videre.

Løst treningsutstyr i senteret (strikker, bånd, ruller etc.) er fjernet.
Utstyr som er vanskelig å vaske er fjernet. Dette gjelder ikke vektstenger manualer og kettlebells, men disse skal vaskes av medlemmer mellom hver bruker.

Vi holder ikke gruppetimer innendørs.
Det kan bli timer utendørs, og gruppetreningslokalene blir etter hvert åpnet opp for egentrening.

Vi tar kun imot kortbetaling.
Betalterminalen blir spritet og vasket mellom hver kunde.

Smittevern, renhold og hygiene

Vi har nye renholdsrutiner for hyppig rengjøring av utsatte kontaktflater.
Det plasseres ut dispensere for håndsprit mange steder i senteret, og vi forventer at det brukes hyppig.

Alt utstyr skal vaskes og sprites mellom hver bruker.
Det er opp til alle besøkende å vaske treningsutstyret nøye før og etter bruk. Sprayflasker med Antibac og såpe er tilgjengelig i hvert treningsrom. Bruk gjerne eget håndkle i tillegg.

Kun en person per maskin/utstyr ad gagen.
Det er ikke lov å dele på maskiner/utstyr mellom set. Gjør deg ferdig før du lar neste trene.

Vask hendene godt når du kommer og før du går.
Bruk håndsprit ofte, før og etter hver kontakt med maskiner/utstyr.

Hold avstand.
Minst 1 meter avstand gjelder i hele treningssenteret. 2 meter gjelder for tredemøller, sykler, romaskiner og cross trainere.

Hvis du er syk, hold deg hjemme
Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon, kan du ikke komme til oss. Hold deg hjemme til minst to dager etter du er symptomfri. Hvis du får symptomer innen 48 timer etter at du har vært hos oss, må du varsle oss på e-post: post@gympluss.no, slik at vi kan vurdere om tiltak er nødvendig for våre besøkere og ansatte. 

Dette kan vi klare!
Hvis vi alle holder oss til disse regler regner vi med at vi kan lette litt på restriksjonene etter hvert og la flere trene samtidig, åpne garderobene og starte med gruppetimer igjen.

Vel møtt!

Jesper med personal