Kjære medlemmer
Vi fortsetter å følge rådene fra Helsemyndighetene og holder stengt til etter påske. Vi håper og ønsker at vi skal få åpne dørene igjen så snart som mulig nå rett etter påske, men frem til det må vi bare holde oss i bevegelse hjemme eller ute i naturen.

Flere av dere lurer på hva som skjer med medlemstrekket i denne perioden da vi er pålagt å holde stengt.

Vi står ovenfor en meget utfordrende periode her på Gym Pluss. Vi er en liten lokal bedrift som ikke har samme ressurser og marginer som de store kjedene, men vi har også mange trofaste medlemmer som vil støtte oss i denne perioden. Vi kommer derfor la månedstrekket for april gå som vanlig.

Vi takker alle for støtten og for de fine tilbakemeldingene deres.

Hvis du vil være med og støtte oss trenger du ikke å gjøre noe.
Så fort vi får åpne igjen har du muligheten til å fortsette å trene på Gym Pluss. Som takk for støtten kommer vi til å gi deg et gavekort. Du kan velge mellom en måned gratis trening som du kan gi til en venn, eller fire kroppsscanninger på vår Tanitavekt. Gavekortet er gyldig i et år fra utstedt dato og fås på senteret etter at vi er i drift igjen.

Få fri trening for tilsvarende periode vi har vært stengt.
Hvis du ikke fryser ditt medlemskap kan du få gratis treningstid tilsvarende den perioden som er stengt ved et senere tidspunkt. Betingelsen er at du ikke hentet ut gavekort eller fryste ditt medlemskap i april eller mai måned. Bruk av betalingsfri trening kan gjøres ved å gi beskjed via e-post eller i resepsjonen etter at vi er i drift igjen og må benyttes innen et år.

Hvis du ønsker, kan du fryse medlemskapet i april måned.
Du kan fryse ditt medlemskap, da blir du ikke trukket medlemsbeløpet for hele april. Hvis vi får åpne etter påske er du fortsatt velkommen å trene hos oss igjen, men da ønsker vi at du sender oss en e-post så at vi får registrert det.

Vi har ikke mulighet til automatisk registrering av ditt valg.
Vi har hverken den tekniske løsningen eller bemanningen for å håndtere dette selv. Hvis du vil fryse medlemskapet må du selv gå inn på www.gympluss.no/minside. Der får du muligheten å få både brukernavn og passord tilsendt på SMS eller e-post.

Hvis du ikke får det til, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg. Vi får mange henvendelser til oss i disse dager og har redusert bemanning, så det kan ta tid før du får svar, men alle skal få hjelp.

Vi håper alle vil bidra i dugnaden slik at lokale treningssentre som oss utenfor kjede kan overleve og ønske dere velkommen tilbake når vi får lov å åpne igjen, slik kan vi også tilby lokale arbeidsplasser og gi skatteinntekter lokalt i fremtiden.

Med vennlig hilsen
Jesper Berggren
Senterleder Gym Pluss AS
41 30 11 46