Kjære medlem.

Gym Pluss følger rådene fra Helsedirektoratet og regjeringen og vi holder midlertidig stengt for trening i perioden 12. til og med 26. mars. Dette betyr at du som medlem ikke får adgang til senteret i den perioden. Vi håper og ønsker at vi skal få åpne dørene igjen så fort som mulig. Vi synes selvfølgelig at dette er veldig trist og vi har full forståelse at noen kontakter oss og lurer på om vi tilbyr en kompensasjon.

Det er slik at vi ønsker å kompensere medlemmer for perioden hvor dere ikke får trent. Som en liten lokal bedrift utenfor kjede, med små ressurser og marginer er det ikke enkelt. Vår eneste inntektskilde er medlemskap og salg av personlig trening, noe som nå kan forsvinne helt. Selv om vi nå har permittert alt personell inntil videre, så har vi fortsatt utgifter på leie av lokaler, utstyr, strøm og varme.

For at kompensasjonen skal bli riktig ønsker vi derfor at dere er tålmodige sammen med oss og venter på beskjed fra myndighetene om hvor lenge vi blir stengt ned.

Noen har sagt fra til oss at dere gjerne støtter oss i den her perioden med å ikke fryse medlemskapet selv om dere ikke får trene. Det er vi selvfølgelig veldig takknemlige for, men vi forstår at alle ikke har muligheten til det. Tusen takk til alle som bidrar i dugnaden!

Kontraktsvilkårene styrer frysing og avslutt.

Vi håper på en rask løsning på situasjonen, men frem til det så får vi prøve å holde oss i gang i heimen. Hold et øye med vår Instagram og Facebookside. Der kommer det kommer noen gode hjemmetreningstips til den som er rastløs.

Vi håper alle vil bidra i dugnaden slik at lokale treningssentre som oss utenfor kjede kan overleve og ønske dere velkommen tilbake når vi får lov å åpne igjen, slik kan vi også tilby lokale arbeidsplasser og gi skatteinntekter lokalt i fremtiden.

Fryse medlemskapet gjør du på www.gympluss.no/minside. Vi har ikke mulig å ta imot og manuelt behandle alle via e-post.

Send oss ev. henvendelser per e-post til post@gympluss.no.

Med vennlig hilsen

Jesper Berggren

Senterleder Gym Pluss