PTSG – Kickstart 2020

Oppstart 28 januar – 8 uker – mandag & torsdag kl. 18.00

Det vil bli 8 uker, 16 økter sammen, med andre som også ønsker å gå ned i vekt. Kurset vil koste 2’495 kr, det er kapasitet til 8 deltakere. Vi trenger minst 4 deltakere for å holde kurset. Hvis kurset ikke blir av, får du alle pengene refundert. For regler og påmelding kontakte resepsjonen på post@gympluss.no

Det er oppstart tirsdag 28 januar og vi kommer til å holde til på Gym + gruppetimesal/spinningsal, tirsdager og torsdager kl 18. Det vil bli tatt målinger før og etter kurset for å kartlegge din fremgang. Treningsøktene vil være varierte som forhåpentligvis vil kunne inspirere til videre trening etter at kurse er over. Første økta vil være et «foredrag» der vi skal se litt på myter og fakta ved vektnedgang. Etter det kommer vi til å ta for oss teknikktrening, styrketimer, variert kondisjonstrening der hver økt kommer til å bli tilrettelagt for alle.  Det vil være mitt mål å gjøre sånn at alle skal få mestringsfølelse innen trening.

Hvorfor bli med?

  • Mer kunnskap om trening og vektnedgang
  • Mer motivasjon å trene sammen med andre
  • Trene sammen med folk med samme mål
  • Oppfølging og veiledning underveis
  • Variert og morsom trening
  • Billigere å trene med PT; 155,- timen

Spørsmål? Ta kontakt med Malin eller Gym Pluss

Malin A. Ljone: epost: malinljone94@gmail.com; tlf: 47651264

Booking Gym Pluss: epost: post@gympluss.no; tlf: 41301146